Bedrijf
  • Leeyen Farm Equipment
  • Leeyen Farm Equipment
  • Leeyen Farm Equipment

Leeyen Farm Equipment is sinds 1983 bekend met de nertsenhouderij. In de beginfase alleen als fokker maar na enkele jaren ook als producent van de gehele huisvesting van nertsen. Na enkele jaren geconfronteerd te zijn met de mestproblematiek kwam Leeyen Farm Equipment met een geheel eigen ontworpen automatisch uitmestsysteem. Wat er mede aan bijdroeg dat Leeyen Farm Equipment een grote bekende in de nertsenhouderij werd en is.

Ondertussen begon het buitenland met grote interesse de Nederlandse ontwikkelingen te volgen en zodoende groeide het klantenbestand van Leeyen Farm Equipment uit tot ver over de grens. Op dit moment gaan onze producten dan ook de hele wereld rond. Enkele veel voorkomende landen zijn bijvoorbeeld de Scandinavische landen, Duitsland, Frankrijk, België, Spanje, Italië, Engeland, Ierland, Canada en Polen.

Door onze grote flexibiliteit zijn onze activiteiten in de loop der jaren ook op industrieel vak een grote rol gaan spelen. Met name onze eigen gelaste gaasproducten worden voor diverse doeleinden gebruikt.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.